breaking the law.

Go down

breaking the law.

Писане by .dormouse on Вто Фев 12, 2013 12:15 pm
Това е списъкът с всички наши правила - те са задължителни за спазване и никой не може да си играе на изключение. Екипът си запазва правото да променя каквото си иска и когато си иска. При нарушение на правилата следва наказание спрямо сериозността на провинението. Имайте в предвид, че при плагиатство /от какъвто и да е род/ или безразборна реклама на други форуми директно ще бъдете баннати.le LIST

Роуплей правила
 1. НЯМАТЕ ОГРАНИЧЕНИЕ В БРОЯ НА ПЕРСОНАЖИТЕ. МОЛЯ НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ- ПРАВЕТЕ ГЕРОИ, КОИТО ЩЕ ИЗПОЛЗВАТЕ И С КОИТО МОЖЕТЕ ДА СТЕ РЕДОВНИ.
 2. МАРИОНЕТСТВОТО (КОНТРОЛИРАНЕ НА ДЕЙСТВИЯТА, МИСЛИТЕ И РЕЧТА НА ПАРТНЬОРА ВЪВ ВАШИТЕ ПОСТОВЕ, БЕЗ ИСКАНЕ НА НЕГОВОТО ПОЗВОЛЕНИЕ) Е ЗАБРАНЕНО! Това правило не важи за Разказвача в моментите в които ръководи вашият роуплей и помага на действието.
 3. НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ В ТОВА КОЛКО РП-ТА МОЖЕ ДА ВОДИТЕ ЕДНОВРЕМЕННО, ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТЕМАТА С РАЗЯСНЕНИЯ КАК СЕ ПИШЕ РП В ТОЗИ ФОРУМ.
 4. ПРИ ВОДЕНЕТО НА РП ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ С ХАРАКТЕРА НА ГЕРОЯ СИ И ДА ВЛЕЗЕТЕ В НЕГОВАТА РОЛЯ, ЗАДЪЛЖЕНИЯ И МИСИЯ В ЖИВОТА. ТУК СЕ ОПИТВАМЕ ДА ТЪРСИМ НЯКАКЪВ МИНИМАЛЕН РЕАЛИЗЪМ.
 5. ОПИТВАЙТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ДЪЛГИ И ИЗЧЕРПАТЕЛНИ РП ПОСТОВЕ. НЕ Е ЧЕСТНО ПАРТНЬОРЪТ ВИ ДА Е ИЗПИСАЛ ЦЯЛ РОМАН, А ВИЕ ДА ОТГОВОРИТЕ С НЯКОЛКО РЕДА, ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОИТО Е ПРЯКА РЕЧ. НЯМА ЗА КЪДЕ ДА СЕ БЪРЗА- СЕДНЕТЕ, ИЗМИСЛЕТЕ СИ ПОСТА И ОПИТАЙТЕ МАЛКО ЩО Е ТО ТВОРЧЕСТВО.

НЕ КРАДЕТЕ!
 1. УВАЖАВАЙТЕ ТРУДА, КОЙТО Е ХВЪРЛЕН ПО ТОЗИ ФОРУМ И НЕ БЪДЕТЕ ЗАДНИЦИ; НЯМА ПРИЧИНА ДА КРАДЕТЕ ОСВЕН АКО НЕ СТРАДАТЕ ОТ НЕПРЕОДОЛИМА КОМПЕКСАРЩИНА. ВСИЧКИ КРАЖБИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИ НА ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ СЕ НАКАЗВАТ С ДИРЕКТЕН БАН.
ВАШИТЕ ФОРУМИ
 1. РЕКЛАМИРАНЕТО НА ВАШИТЕ САЙТОВЕ И ФОРУМИ СТАВА В ОПРЕДЕЛЕНАТА ЗА ТОВА ТЕМА И АКО СА СПАЗЕНИ УСЛОВИЯТА ЗА РЕКЛАМА. КАТЕГОРИЧНО СЕ ЗАБРАНЯВА РЕКЛАМА НА ФОРУМИ И САЙТОВЕ ПО ЛС. МОЛЯ ПРИ НАРУШЕНИЕ НА ТОВА ПРАВИЛО ДА БЪДЕ УВЕДОМЕН НЯКОЙ ОТ АДМИНИСТРАТОРИТЕ ИЛИ МОДЕРАТОРИТЕ.
УВАЖЕНИЕ.
 1. ЗАБРАНЕНИ СА ОБИДИТЕ И ПРОЯВАТА НА ВРАЖДЕБНО ОТНОШЕНИЕ НЕ СЕ ТОЛЕРИРА. АКО ПЪК ТОЛКОВА НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СДЪРЖИТЕ... --> "И БОГ СЪТВОРИ СИСТЕМАТА ЗА ПРАЩАНЕ НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ, И ВИДЯ, ЧЕ ТОВА Е ДОБРО!"
  МОЖЕТЕ ДА ПСУВАТЕ, ДОРИ Е ЗАБАВНО, НО САМО В УМЕРЕНИ КОЛИЧЕСТВА БЕЗ БРУТАЛИЗМИ.
КИРИЛИЦА!
 1. ЗАЩОТО ПОСТОВЕТЕ, ЧИЕТО СЪДЪРЖАНИЕ Е НА ЛАТИНИЦА, ЩЕ БЪДАТ ДИРЕКТНО ИЗТРИВАНИ. РАЗБИРА СЕ, ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПРАВЯТ ПО НЯКОИ ФРАЗИ НА ЧУЖД ЕЗИК ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЕФЕКТА ИЛИ ПЪК ЧУДЖЕСТРАННИ ИМЕНА.
 
RULES

plz. do not. steal stuff.
не е толкова сложно!_________________


harder better faster stronger;
Now that don't kill me Can only make me stronger I need you to hurry up now 'cause I can't wait much longer I know I got to be right now 'cause I can't get much wronger Man I've been waitin' all night now That's how long I've been on you--------
.dormouse
.dormouse
Medical Examiner
Medical Examiner

Брой мнения : 155
Join date : 12.02.2013
Points : 235
Reputation : 11

Вижте профила на потребителя http://justiceisblind.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите